Gastenboek

In de appartementen liggen gastenboeken. Hierin zijn al de nodige ervaringen en opmerkingen geschreven door de gasten. Lees hieronder een aantal fragmenten en kijk of je eigen verhaal er ook bij staat. Voor de volledige teksten en anekdotes zul je er toch zelf heen moeten......

" Het was een heerlijke vakantie in Val Thorens, bedankt hiervoor! We hebben echt een geweldige week gehad, zaterdag toen we aankwamen sneeuwde het en de rest van de week echt alleen maar zon gehad, geen wolkje gezien aan de lucht. Het appartement was ook echt super, alles was aanwezig en werkte gewoon goed. Vaatwasser was ook zeer handig, zeker na een dag skieën. We komen zeker nog een keer terug. "
" You beat the commercial touringoperators hands down!
Top geregeld allemaal; van het persoonlijk afdroppen van de sleutels tot het netjes terugstorten van de borg, plus nog ongevraagd de door ons extra gemaakte onkosten. Geweldig!Het appartement voelde al direct na binnenkomst als een tweede thuis, en is van alle nodige gemakken voorzien. Het nieuwe ligbank, ligt en zit super!
Trouwens...de nieuwe dvd/cd speler kan ook echt allerlei formaten aan. Je verveelt je niet als het een dag flink sneeuwt buiten. De vele extra's gratis inbegrepen in de huur, zorgt dat jullie in mijn ogen behalve een leuke en persoonlijk appartement de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben van alle operators. "
Kate en Jeroen
" Op de eerste plaats willen wij de eigenaren van dit prachtige spotgoedkope appartement bedanken! Een hele week met nog geen €175,- pp is echt de moeite waard! "
Tot volgend jaar, Jorinde, Robbe, Reinne & Thijsse
" We kwamen binnen in het mooie appartement waar we van alle noden voorzien werden. Dikke pluim voor Off-piste want dit is zowat het beste appartement dat wij in onze snowboard carrière gezien hebben! Ruim, verzorgd en alles is aanwezig. Vorig jaar trouwens in Les Menuires gezeten en alles wat hier top is viel daar tegen. Voor de volgende gasten hebben we nog heerlijk Belgisch bier achtergelaten! "
Groeten, de Belgen (of ook de mannen van Tongeren) Joris, Pieter, Carl, Jean
"Ondanks dat we laat in het seizoen waren was Courchevel, Meribel en Mottaret heel goed te doen. Heren van Off-piste, jullie hebben een goed appartement. Perfecte locatie en van alle gemakken voorzien dus wat wil je nog meer? "
Have fun, Peter en Yvette
" Na 6 dagen strak blauwe lucht vertrekken we weer naar huis. Voor het eerst zijn we met onze 6 maanden oude baby op vakantie gegaan en dat is ondanks wat minder skien en stappen zeer goed bevallen en was reuze leuk. Het is wel wat lastiger om te winkelen met de kinderwagen aangezien er trappen zijn en paaltjes in de winkels om te voorkomen dat de mensen met winkelwagentjes ervan door gaan..... Vanavond hebben we heerlijk gegeten en Le Scapin en wie zagen we daar.....?? "
Groeten, Martin, Martijn, Olav, Severine, Dani, Ankie
" Helaas Helaas het feest is weer voorbij. Weer een mooie week wel meer sneeuwbuien en kou dan vorig jaar maar het zal wel Hollands zijn om daar over te klagen. Heel veel plezier en tot volgend jaar! "
Henk, Bart, Jan, Aelwyn, Koen
" We hebben een fantastische week gehad met veel zon. Wij zijn zeker van plan terug te komen want het appartement was echt Top! De week is dus geslaagd en dit gaan we zeker weer doen!!! heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! "
Groetjes, Marcel, Rene, Jimmy, Niels, Gerard, Jasper
" Het skien is hier echt fantastisch! Veel sneeuw, veel liften, mooie pistes en bijna geen wachttijden voor de liften. Wel jammer dat we op de heenreis pech hadden dat Val Thorens een paar uur afgesloten was. De serre is helemaal geweldig, vooral als het zonnetje erop schijnt en ook een mooi uitzicht. Wil je s'avonds nog eens gaan fonduen, ga dan naar "Chalet des Glaciers" (Naast Le Monde). "
Groetjes, Jan & Ada, Erik, Wilco, Arjan
" Wij hebben een fantastische tijd gehad en zijn ernstig van plan om terug te komen. De traditie zoals vernomen (drank klaar zetten voor volgende klanten....) hebben wij voortgezet! De sterke drank is goed hoor!!
Heren van Off-piste BEDANKT voor het redden van onze vakantie!!! (wij hadden eerst een ander appartement) "
Groeten, Dion, Egon, Onno
" Heerlijk huisje. De garage was ook handig....Slapen in de serre is prima, niet koud maar gewoon lekker fris. Verder een heerlijke week gehad!!
Wellicht tot volgend jaar. "
Thom, Janet, Marijke, Jeroen, Marleen, Thijs
" Dutch week = Fantastique!
Hoezo geen sneeuw? Vanaf donderdag sneeuwt het al aan een stuk door en volgens de kenners zal dit tot as maandag aanhouden! We hebben een hele gezellige week achter de rug en daar heeft dit appartement zeker aan bijgedragen!
Au revoir. "
Familie Leuk & Lollig
" Het was echt fantastisch, vanaf zaterdag erg mooi weer gehad en redelijk tot goede sneeuw. In de serre slapen koud? Ik had drie dagen harde tepels (maar wel apart slapen). Appartement is perfect en goed gelegen zo vlak aan de piste. "
Rob, Rene, Nanda & Iris
" Het seizoen loopt tegen het einde, maar deze week "best of both worlds"gekregen: ruim sneeuw (ook vers) en heerlijke temperaturen en dito zonnetje. Ondanks het intens lelijke dorp een geweldig skioord. De videofilms waren een welkome afwisseling, nadat we dinsdag binnen 1,5 uur doornat waren geworden van sneeuw/regen. "
Groeten Petra, Cock Eduard
" Na een zeer vermoeiende week (Le Monde, Le Monde en af en toe een rondje ski) is het weer tijd geworden om dit appartement over te dragen aan de volgende gasten. Ontzettend jammer dat we weer weg moeten.....
Een aanrader voor een skileraar is Didi. "
Groetjes de vrijgezellige meiden (Charlies Angels)
" Heenweg vanuit Friesland viel vies tegen, ruim 19 uur over gedaan maar als je s'ochtends wakker wordt en je ziet dit prachtige uitzicht vanuit het appartement dan vergeet je alles! ook als je gaat apres-skien in Le Monde!! Het is hier fantastisch!
Tot de volgende keer. "
Sjirk de Groot
" We hebben een heerlijke week achter de rug met "verrukkuluk" weer! Slechts een dag mist, een prima dag om de A.P.V (zie 28-12-2001) uit te proberen! "
Sjirk, Freek, Anneke, Jan-Hendrik, Karin
" Fantastische stek op een wereldplek!
Wij danken onze voorgangers voor de achtergebleven Heineken. Dat was een fijne binnenkomer!!
We hebben genoten!
Ps wat kan het hier sneeuwen zeg! "
Paul, Steven, Nancy, Caroline
" Als trouwe Meribel-gangers hebben we dit jaar het gebied vanuit Val Thorens verkend. Prachtige pistes, prachtige sneeuw en een warm zonnetje.Verrassend is dat je in ruim 2 uur op een terrasje in Courchevel kunt zitten. "
Familie Verdam
" Het is een gezellig appartement en een geweldig dorp! Wij hebben een mooie week gehad en als we volgend jaar weer naar Val Thorens gaan, boeken we zeker weer. Op een bewolkte dag moet je met de Caron tot boven de 3000 m. gaan. Dan heb je het gevoel dat je op de top van de wereld staat wanneer je de wolken op de bovenkant bekijkt in het zonnetje, terwijl het in de dalen sneeuwt. Dit was met recht een Topvakantie! "
Hans, Arthur, Johan, Joris
" What an awesome time we had! Val Thorens has to be the best place in the world to stay. I have skied in Canada and the USA and there is no where else that has this many different slopes to choose from - I don't think we skied the same trail twice (except the one that leads to our front door)! "
Joseph (New York, USA)
" Een aanrader is het om te slapen in de serre. Koud? Nee hoor! Gewoon heerlijk fris.
 Nog een aanrader: als je een paar flinke schuivers hebt gemaakt, is het bad hééééérlijk!
"
Ankie
" Een heerlijk appartement, het ligt schitterend in de zon en met de ramen open kun je enorm fijn zonnebaden en genieten van het uitzicht! "
Riet
" De eerste twee weken is het Off-Piste appartement goed doorgekomen.
Tafeltennis tijdens een APV (Arbeids Piste Verkorting) is een aanrader... (centre dus sportif).
Heren directeuren van Off-Piste, jullie hebben het prachtig voor elkaar!! "
Bjorn, Erik, JohnAlgemeen    Val Thorens    Boeking    Prijzen 
2/4p appart.  4/6p appart.  6p appart.