Welkom bij Off-Piste,

Off-Piste is opgericht in 2001 en is eigenaar van drie appartementen in Val Thorens. 

De appartementen zijn ideaal gelegen. De gebouwen liggen direct aan de piste zodat u praktisch op de ski's kunt vertrekken en thuiskomen. Het winkelcentrum en de uitgaansgelegenheden liggen binnen een straal van 100 meter.

Alle appartementen worden verhuurd inclusief een overdekte parkeerplaats, zonder extra kosten.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tegen een korting van 20 % ski's, snowboards en schoenen te huren.

De appartementen verhuren wij zowel in het winterseizoen als in de zomer.

Wie zijn wij?

Sinds 2009 zijn Martin en Ankie de enige eigenaren van Off-piste, nadat het in eerste instantie door een groep van 5 personen werd georganiseerd.

Al 25 jaar komen wij zowel in de winter als zomer regelmatig in Val Thorens. Zelf hebben wij elkaar hier leren kennen in de kroeg om de hoek van de drie appartementen, Le monde. En waarom komen wij vaak in Val Thorens? Omdat dit het mooiste en grootste skigebied van Europa is en tevens één van de gezelligste. Daarnaast kun je, zo hebben wij ook deze zomer weer kunnen ervaren, er een verrassend actieve, gezellige en relaxte zomervakantie beleven!

Wij wensen u veel plezier bij het rondkijken op deze site. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben en u wilt contact met ons opnemen, dan kan dat via e-mail, telefoon of schriftelijk.

 

Algemeen    Val Thorens    Boeking    Prijzen 
2/4p appart.  4/6p appart.  6p appart.